Η Εταιρεία


H εταιρεία B&S electronics είναι μια εταιρία με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων. Σκοπός της εταιρείας είναι η εισαγωγή , διάθεση και εγκατάσταση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας όπως συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), επαγγελματικά ηχητικά συστήματα , εξειδικευμένους αυτοματισμούς και τηλεφωνικά κέντρα. 

Δραστηριοποιείται ενεργά σε Ιδιωτικά ή Δημόσια έργα καθώς και στους τομείς της Εθνικής Άμυνας και των Σωμάτων Ασφαλείας προσφέροντας εξοπλισμό και παρέχοντας υπηρεσίες αποσκοπώντας να συνδράμει στη γενικότερη αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό τους. 

Απευθυνόμαστε στον επαγγελματία και στον ιδιώτη με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνιες συνεργασίες. 

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις που ικανοποιούν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. 

Θεωρούμε ότι η μελέτη είναι ο θεμέλιος λίθος ενός χώρου μιας επιτυχημένης ηλεκτρονικής εγκατάστασης. Σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη κατανοώντας τις ανάγκες του προσφέρουμε την ιδανική λύση πάντα με γνώμονα την λειτουργικότητα και την αισθητική αλλά προπάντων την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων που πρόκειται να εγκατασταθούν εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες βάση των προδιαγραφών τους. 

Στόχος μας με την σωστή εγκατάσταση είναι να εκμηδενίσουμε πιθανά μελλοντικά προβλήματα όπως και την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων.